Wij gebruiken cookies. Cookiebeleid OK
'for those properties that deserve a different approach'

2020-03-16 10:08:55 FIABCI - Internationale Vastgoed Federatie

Al sinds 1949 is FIABCI hét internationaal vastgoednetwerk. FIABCI is een internationale onroerend goed organisatie en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een onroerend goed platform dat een breed scala disciplines omvat op het gebied van onroerend goed.

FIABCI BELGIUM is de overkoepelende organisatie die over de hele wereld allerhande professionelen (makelaars, experten, advocaten/juristen, fiscalisten, investeerders, …) de mogelijkheid biedt om hun netwerk uit te bouwen en samen te werken aan meer kennis, cliënteel en opportuniteiten. De vastgoedmakelaars die lid zijn van FIABCI zijn uiterst competent en professioneel in het omgaan en aanbieden van producten en diensten aan een internationaal clienteel.

Grensoverschrijdend

FIABCI BELGIUM is grensoverschrijdend in alle betekenissen van het woord. Grensoverschrijdend omdat het zich niet beperkt tot slechts één land, maar evenzeer grensoverschrijdend omdat het alle verschillende beroepsgroepen verzamelt die van dicht of ver te maken hebben met de vastgoedsector.

Waarom FIABCI?

FIABCI heeft als objectief de leden te helpen met een internationale dimensie toe te voegen aan hun bedrijf. Zo krijg je als bedrijf kennis, een netwerk en opportuniteiten over de hele wereld.

Bevordering van zakelijke contacten

FIABCI is het enige onroerend goed platform ter wereld waarbij een combinatie van persoonlijke en zakelijke contacten centraal staat. Enerzijds om internationale transacties te bevorderen, anderzijds om een grensverleggend kader te scheppen waarbinnen internationaal de horizon kan worden verbreed.

Uitbreiding kennis en praktijkervaring

Voor leden en hun medewerkers kan FIABCI stageplaatsen en internationale opleidingen op onroerend goed gebied verzorgen. FIABCI onderhoudt namelijk wereldwijd uitstekende contacten met bedrijven, universiteiten, en opleidingsinstituten, gespecialiseerd op onroerend goed gebied.

Netwerken

Ter bevordering van o.a. het leggen van individuele contacten organiseert FIABCI elk jaar een wereldcongress dat door vele leden wordt bezocht. Deze congressen worden altijd gehouden in voorname, interessante wereldsteden. Daarnaast vindt er periodiek in Europa ook een Europees congres plaats. Maar ook organiseert FIABCI regionale studiedagen, seminars en handelsmissies en neemt deel aan vastgoed beurzen. Kortom FIABCI biedt de vastgoed professional een uitstekende gelegenheid om een internationaal netwerk op te bouwen.

 

Nieuwsflash

8 vragen over indexatie bij huurcontracten

Heb je sinds januari 2019 een huurcontract afgesloten? Dan valt deze onder de wetgeving van het Vlaams woning huurdecreet. Hoe zit het nu me... [lees meer]

Het beroepsinstituut van vastgoedmakelaars (BIV)

Ooit kon iedereen vastgoedmakelaar zijn. Zoals je jezelf al kan voorstellen resulteerde dat in een ongezonde wildgroei en oneerlijke concurrentie. De consument werd hi... [lees meer]

In het vastgoed begint de lente dit jaar vanaf mei

Het lijkt wel een eeuwigheid geleden dat we onze klanten mochten onthalen op kantoor. En ook dat we ons mooi aanbod konden laten bezoeken door geïnteresseerden. Eindel... [lees meer]