Wij gebruiken cookies. Cookiebeleid OK
'for those properties that deserve a different approach'

2020-03-16 10:08:55 FIABCI - Internationale Vastgoed Federatie

Al sinds 1949 is FIABCI hét internationaal vastgoednetwerk. FIABCI is een internationale onroerend goed organisatie en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een onroerend goed platform dat een breed scala disciplines omvat op het gebied van onroerend goed.

FIABCI BELGIUM is de overkoepelende organisatie die over de hele wereld allerhande professionelen (makelaars, experten, advocaten/juristen, fiscalisten, investeerders, …) de mogelijkheid biedt om hun netwerk uit te bouwen en samen te werken aan meer kennis, cliënteel en opportuniteiten. De vastgoedmakelaars die lid zijn van FIABCI zijn uiterst competent en professioneel in het omgaan en aanbieden van producten en diensten aan een internationaal clienteel.

Grensoverschrijdend

FIABCI BELGIUM is grensoverschrijdend in alle betekenissen van het woord. Grensoverschrijdend omdat het zich niet beperkt tot slechts één land, maar evenzeer grensoverschrijdend omdat het alle verschillende beroepsgroepen verzamelt die van dicht of ver te maken hebben met de vastgoedsector.

Waarom FIABCI?

FIABCI heeft als objectief de leden te helpen met een internationale dimensie toe te voegen aan hun bedrijf. Zo krijg je als bedrijf kennis, een netwerk en opportuniteiten over de hele wereld.

Bevordering van zakelijke contacten

FIABCI is het enige onroerend goed platform ter wereld waarbij een combinatie van persoonlijke en zakelijke contacten centraal staat. Enerzijds om internationale transacties te bevorderen, anderzijds om een grensverleggend kader te scheppen waarbinnen internationaal de horizon kan worden verbreed.

Uitbreiding kennis en praktijkervaring

Voor leden en hun medewerkers kan FIABCI stageplaatsen en internationale opleidingen op onroerend goed gebied verzorgen. FIABCI onderhoudt namelijk wereldwijd uitstekende contacten met bedrijven, universiteiten, en opleidingsinstituten, gespecialiseerd op onroerend goed gebied.

Netwerken

Ter bevordering van o.a. het leggen van individuele contacten organiseert FIABCI elk jaar een wereldcongress dat door vele leden wordt bezocht. Deze congressen worden altijd gehouden in voorname, interessante wereldsteden. Daarnaast vindt er periodiek in Europa ook een Europees congres plaats. Maar ook organiseert FIABCI regionale studiedagen, seminars en handelsmissies en neemt deel aan vastgoed beurzen. Kortom FIABCI biedt de vastgoed professional een uitstekende gelegenheid om een internationaal netwerk op te bouwen.

 

Nieuwsflash

Corona en de lente. Vooruitzichten voor residentieel vastgoed.

Consumenten-vertrouwen Zij die humane wetenschappen studeerden, erover lazen of in de privé-sfeer in aanraking k... [lees meer]

FIABCI - Internationale Vastgoed Federatie

Al sinds 1949 is FIABCI hét internationaal vastgoednetwerk. FIABCI is een internationale onroerend goed organisatie en is in de loop der jaren uitgegr... [lees meer]

De vierde industriële revolutie

Vlaanderen zit in een digitale versnelling. De digitalisering is volop bezig en dringt door in alle sectoren en in ons dagelijks leven. Ook in de vastgoedsector is dig... [lees meer]