Wij gebruiken cookies. Cookiebeleid OK
'for those properties that deserve a different approach'

Beschermd erfgoed komt opnieuw tot leven

Piazza San Pietro, de renovatie van een prachtig historisch pand op het Sint-Pietersplein in Gent.

De historische elementen blijven bewaard en zorgen voor het nodige cachet.
Aan de andere kant van het gebouw, aan de Sint-Amandstraat, komt een gloednieuw complex met een hedendaagse architectuur.
Beide gebouwen worden verbonden door de groene binnentuin. Kwaliteit is de rode draad in deze residentie. Zowel in de architectuur als in de materiaal keuzes.

Op het gelijkvloers aan de kant van het Sint-Pietersplein zijn er twee commerciƫle ruimtes, voorzien voor een koffiehuis en een ruim winkelpand. Achter de geschiedenisvolle faƧade vind je 18 hedendaags ontworpen appartementen. Caan architecten zorgde voor de perfecte combinatie tussen de authentieke elementen en de hedendaagse architectuur.

Via de oude koetspoort krijg je meteen een zicht op de onderste patio. Via de ruime, hoger gelegen binnentuin zijn de verschillende appartementen bereikbaar die uitkijken op het Sint-Pietersplein. Het gaat om mooi afgewerkte woonunits met telkens twee slaapkamers en een zwevend terras. Uiteraard ontbreekt ook een penthouse niet.

Bij elk appartement is een ondergrondse parkeerplaats en berging inbegrepen. Ook is er een ruime fietsenstalling voorzien.

Laatste 2 appartementen te koop! De oppervlaktes zijn BVO.
Maak nu een afspraak en kom langs in het kijkappartement. Oplevering bij akte.

Meer info via krista@rosseel.be of 0474 27 77 70


Verd. Terr Slpk Bdk Prijs  
Krista Debock Krista Debock 09 280 20 46

Vraag / bezoek