Wij gebruiken cookies. Cookiebeleid OK
'for those properties that deserve a different approach'

Huize Stella zijn appartementen met zeer luxueuze afwerking te Gent

Op een uiterst gunstige locatie in Gent zal je Huize Stella vinden, samen met het project worden er 17 bomen geplant. Dit zal zorgen voor een zeer groene omgeving met een prachtige gemeenschappelijke tuin.
De appartementen zijn gelegen nabij Gent-Sint-Pieters waardoor er een zeer goede bereikbaarheid is met openbaar vervoer, met de fiets & auto.
Er is een mix tussen appartementen met 1, 2 en 3 slaapkamers. Alle appartementen hebben ruime terrassen en 3 hebben ook een tuin. De duplex penthouse heeft 3 slaapkamers en 3 badkamers en een riant dakterras.

De luxeappartementen van Huize Stella combineren een doordachte architectuur met een uniek groen zicht en een uitstekende bereikbaarheid. De appartementen gaan voor niets minder dan het ultieme wooncomfort. Dit uit zich bijvoorbeeld in de hoge afwerkingsgraad, zonnepanelen en de kwalitatieve materiaalkeuzes.

Verder zorgen zowel de binnen- als buitenruimtes voor de kers op de taart, zo heb je in de appartementen ruime oppervlaktes gecombineerd met verdiepingshoge raampartijen en een functionele indeling.

Kom tot rust in de groene, gemeenschappelijke tuin met terras.

Er zijn ondergrondse parkings en bergingen voorzien. Je fiets plaats je gemakkelijk in je eigen tuinberging. Alle oppervlaktes zijn BVO.

De werken aan Huize Stella zijn ondertussen ook reeds gestart.


Verd. Terr Slpk Bdk Prijs  
0 Ja 1 1
3 Ja 3 3 1325000
Axelle Roelandt Axelle Roelandt 055 33 10 53

Vraag / bezoek